Is er iets zo vreemd als een normaal persoon? Is er iemand zo wreed als een normaal persoon? Die na school staan te wachten, die willen weten of jij ook normaal bent. Nou, ben je normaal? Bén je het!?

Of ik een normaal persoon ben? Weet je, ik zou het niet kunnen zeggen of ik een normaal persoon ben. Ja ik denk dat ik cool genoeg ben, maar ben ik ook wreed genoeg? Ben ik wreed genoeg voor jou?
Ze breken je af, totdat alles normaal is. Ik weet het, ze breken af, net zolang tot alles normaal is, ik weet het. Ze kijken om 8 uur naar het journaal, zoals alle normale mensen doen. Ze branden de jungle plat, het bos dat groeide terwijl zij sliepen.

Jij droomt in het Nederlands nu, in goed Nederlands, kijk, zie je hoe je precies hetzelfde bent als ik? Het is klaar, ze halen alles naar beneden, ze breken af, totdat alles normaal is en ze blijven maar neerhalen totdat alles normaal is, tot iedereen normaal is. Als dit is wat nu normaal is, dan wil ik het niet weten, als dit het is wat nu normaal is.

Wanneer ze verhit raken proberen ze dat te verbergen. Kijk eens naar die normalen. Wanneer ze boos zijn doen ze net alsof het niet zo is. Kijk eens naar die normalen.

Het is geen teken van gezondheid om goed aangepast te zijn aan een door en door verziekte maatschappij – J. Krishnamurti

En ze breken je af, tot alles normaal is, ik weet het. En ze maken ook jou kapot tot alles normaal is, als dat is wat tegenwoordig normaal is, dan wil ik het niet weten. Als dat is wat nu normaal is. Misschien wanneer jullie als groep bij elkaar blijven, dat je dan iets kan veranderen in ons hart en als jullie een groep blijven dat je ons dan veranderen kan, maar waar moet je beginnen?

Waar moet je beginnen? Ik heb eigenlijk nog nooit echt een normaal persoon ontmoet. Eigenlijk heb ik nog nooit een normaal persoon ontmoet.
Eigenlijk heb ik nog nooit een normaal persoon ontmoet.

Ik heb nog nooit een normaal persoon zoals jij ontmoet!
Hoe gaat het met jou?
Hoe gaat het met jou?
Dank je wel

Hoe gaat het met jou?

Arcade Fire ~ Normal Person

Aanverwante artikelen op deze website