WIJK AAN ZEE – Je gaat op de verste reizen maar je gaat nooit op de dichtstbijzijnde reis, en vandaag? Op zondag 4 augustus om 12:00 kun je in het Badgastenkerkje je eigen klankreis maken met als live soundtrack de klank van Tibetaanse schalen, gongs en windchimes. In stilte luisteren naar de zingende schalen is een eenvoudige mogelijkheid om – zonder dat je ook maar iets van meditatie hoeft te weten – te mediteren. Als je moeite doet ga je naar buiten, als je stopt met moeite doen ga je naar binnen. Er hoeft niets, het gaat vanzelf.

RESERVEREN Klankreis zondag 4 augustus 12:00

Je gaat op de verste reizen maar je gaat nooit op de dichtstbijzijnde reis En vandaag? Je uiterlijke reis heeft misschien wel tienduizend stappen, je innerlijke reis heeft maar één stap; de stap die je nu zet.

Klankreis zondag 4 augustus 12:00
Badgastenkerkje, Julianaweg 75 , Wijk aan Zee,
Entree: vrij = doen wat goed voelt
Matten, kussens, dekentjes aanwezig,
Voor wie niet kan of wil liggen is er een stoel,
Duurt ongeveer tot 13:30
Deur open 11:30, biologische thee en versnapering,
Zorg dat je lekker ruim voor aanvang binnen bent!

Zonder afstand is er geen reis.
Hoe ver ben jij?
Als je in staat bent om heel simpel alleen maar te zitten, als is het maar voor even, zonder ergens naar toe te gaan lichamelijk, geestelijk, met je emotie of met je verbeelding, dan ben je er al!

Traveller ~ Linde Nijland en Bert Ridderbos

Remix met extra instrumenten productie JP @ Badgastenkerkje

Je gaat op de verste reizen maar je gaat nooit op de dichtstbijzijnde reis En vandaag? Je uiterlijke reis heeft misschien wel tienduizend stappen, je innerlijke reis heeft maar één stap; de stap die je nu zet.