Een buurtband is een band die er kan zijn als je bij elkaar in de buurt bent.(loopafstand) en je van zingen en muziek maken houdt.

Vrijheid 2020

Vrijheid is….een volgetankte Mercedes. Gezongen en gespeeld door De Impulsivo’s. Ofwel Jan-Paul van der Meij, Ab Winkel, Saskia Domisse, Jacky van Roetz, Jack Juda, Mariëtte van Soest en Merei Dekker. Opgenomen en gemixed door J-P van der Meij in De Badgastenkerk te Wijk aan Zee op 3 mei 2020. Uitgebracht door De Vrijstaat Roetz. Video: Roetz.

Neem jezelf eens lekker..

Bij de neus. Een nieuw juweeltje van het Wijk aan Zeese collectief De Impulsivo’s. Tekst en muziek Ab Winkel. Produktie Badgastenkerkje. Verder met Mariette van Soest, Saskia Dommisse, JP van der Meij, Ronald ‘Lut’ Luttik, Merei Dekker en Jacky van Roetz. Mei 2020

Als de zon schijnt

Met medewerking van: Flint, Noël, Annemarie, Lut, Mariëtte, Jacky, JP, Annemarieke, Fons, Saskia, Ab, Merei en de mensen in Wijk aan Zee die spontaan playbackten in de video.

Hart Gelag ( Hard Gelach)

In juni 2020 namen de Impulsivo’s in het Badgastenkerkje dit liedje op dat geschreven werd door de Beverwijkse muzikant Lut Luttik. Arrangement: Ab Winkel, animatie video: De Vrijstaat Roetz.

Het dorp waar ik zo veel van hou

Impulsivo’s Mariët, Jack, Ab, Saskia, Merei en Jan-Paul zingen Het dorp (waar ik zo veel van hou) Phil Coulter schreef de muziek, Fred Piek maakte de NL tekst. Instrumenten en opname: JP van der Meij in het Badgastenkerkje.

We zijn al 1

15 filmpjes in plaats van 15 tracks op een cd. Op deze manier was er eind 2020 toch de Wijk aan Zee Dee. Een cd die vanaf het jaar 2000 ieder jaar in december live werd opgenomen in de huiskamer van Bert Kisjes en tegen kostprijs verkocht werd bij de buurtwinkels. De Impulsivo’s namen in het Badgastenkerkje het lied We zijn alleen op dat speciaal voor hen werd geschreven door Lut Luttik die zelf op de track gitaar, bas, percussie speelt en een partijtje meezingt. Verder met: Saskia, Henk, Peter, Ab, Mariëtte, Annemarieke, Merei en Jan Paul, productie: Badgastenkerkje.