Op woensdag 7 augustus is er in het Badgastenkerkje een dri3mtime (dreamtime) healing: een klankreis met instrumenten van diverse continenten zoals didgeridoo, ting-sha, tempelbel, gongs, trommels, klankschalen, rainstick.  De Dri3mtime kan koesterend zijn, reinigend en helend. De spelers zijn er om je te begeleiden en ondersteunen bij mooie en ook bij eventueel lastige momenten die je tijdens de Dri3mtime kunt ervaren.

JP
Ellen

Dri3mtime Healing  woensdag 7 augustus met Ellen en JP 20:00

Vraag je je weleens af waarom in je leven dezelfde lastige patronen of ervaringen zich blijven herhalen, hoezeer je ook je best doet?  Het universum maakt het mogelijk voor de mens om alles te ervaren wat hij wil ervaren, het oordeelt niet, het verwijt niet, geeft niet de schuld, het kent wel wetmatigheden..

Dri3mtime Healing  woensdag 7 augustus 2024, 20:00 – 21:30
Badgastenkerkje, Julianaweg 75, Wijk aan Zee
Entree: vrij = doen wat goed voelt
Matten, dekentjes, kussens aanwezig
ATTENTIE: uitsluitend voor mensen die denken dat zij niet spiritueel zijn
én voor mensen die denken dat zij het wél zijn
Voor wie niet kan of wil liggen is er een stoel
Deur open: 19:30, biologische thee en versnapering
Zorg dat je lekker ruim voor aanvang binnen bent

Het inzicht van de Aboriginal Dreamtime

Met het inzicht van de Aboriginal droomtijd kunnen we ontdekken dat alles wat er speelt in ons leven getriggerd kan zijn in dit leven en dat de basisoorzaak ligt in een eerder leven of in je genetische lijn. Ben je weleens op een nieuwe plek gekomen met nieuwe ontmoetingen en voelde het heel vertrouwd? Of vraag je je weleens af waarom je in je leven steeds weer dezelfde thema’s tegenkomt? Onbewust dragen we voorafgaande ‘herinneringen’ van onze ervaringen, gedragingen en relaties mee vanuit eerdere levens naar het huidige, zo is het inzicht.

Stamboom

Deze ‘voorherinneringen’ kunnen ook komen via de genetische lijn van je voorouders net zoals een genetische ziekte of aangeboren talent doorgegeven kan worden via de stamboom. De wetenschap laat tegenwoordig zien (wat de Aboriginals al duizend jaar weten) dat emotionele trauma (trauma kan zowel negatief als positief zijn) ook kan worden doorgegeven via epigenetica.

Try out <–> try in

In onze geïndustrialiseerde Westerse cultuur zijn we leuke, spannende, interessante, leerzame dingen vooral gaan zoeken buiten onszelf. Denk bijvoorbeeld aan video’s, games, sportverslagen, nieuwsberichten en reizen. Waar de Westerse mens zijn gedachten, gevoelens en dromen internaliseert brengt de Australische Aboriginal zijn gedachten, gevoelens en dromen veel meer naar buiten in zijn dans, zijn muziek en in zijn 1:1 verbinding met het landschap.