WIJK AAN ZEE – Op vrijdag 22 maart om 20:00 is er een Yoga Nidra & Klankschalensessie met Nanon in het Badgastenkerkje. Een reisje met stem en klank en misschien ook door het lichaam heen (body scan). Nidra en klankschalen worden verzorgd door Nanon van Yogaschool De Ruimte in Wijk aan Zee.

Tijdig reserveren? Check agenda Badgastenkerkje

Yoga Nidra & Klankschalen met Nanon vrijdag 22 maart 20:00

Nanon: “Yoga nidra is de yoga van de slaap. Doel is wakker blijven, maar in slaap vallen mag ook ;-)”

JP: “Nanon, jij straalt zachte kracht die moeiteloos dingen tot stand kan brengen. Zelfs in het niet-streng zijn ben je niet streng en misschien is dat wel een deeltje van jouw geheim én van je populariteit, maar officieel heb ik dit allemaal niet gezegd.”

Nanon: “Klinkt schitterend… verwachtingen… eens kijken of ik ze zo nog wel waar kan maken.”

JP: “Doel is om het waar te maken, maar niet waar mag ook ;-)”

Yoga Nidra is een vorm van geleide meditatie

Yoga Nidra is een vorm van geleide meditatie, het wordt ook wel ‘yogaslaap’ of ‘moeiteloze ontspanning’ genoemd. Als deelnemer lig je op een comfortabele mat in een houding die voor jou prettig voelt. Met haar stem en met klankschalen, belletjes en gongs leidt Nanon ons door verschillende staten van bewustzijn. Na de sessie kunnen we als herboren terug naar de markt, de straat, het leven van alledag, wellicht met een nieuwe hervonden kwaliteit die net zo nieuw is als oeroud.

Yoga Nidra & Klankschalen met Nanon, vrijdag 22 maart 2024, 20:00 – 21:30,
Badgastenkerkje, Julianaweg 75, Wijk aan Zee,
Entree: vrije donatie na de meditatie,
Kledingadvies: makkelijk zittende kleding,
Matten, kussens, dekentjes aanwezig,
Deur open 19:30, biologische thee en versnapering
Zorg dat je lekker ruim voor aanvang binnen bent!

Aanverwante artikelen op deze website