Op woensdag 20 maart is er in het Badgastenkerkje een gongbad, ook wel ‘Big bang experience’ genoemd. Het woord gong betekent: ‘De klank van alles, ‘het geluid van Ohm’. Een klank-reis waarbij we de gongs van klein naar groot bezoeken en vervolgens weer terug van groot naar klein. 

RESERVEREN Gongbad woensdag 20 maart 20:00

Gong

De diverse gongs hebben samen  een heel groot klankbereik van ultra laag en diep tot sprankelend helder. Hoewel de geluiden diepgaand en intens kunnen zijn, is het geluidsvolume  altijd bescheiden. De gongs produceren naast het hoorbare ook veel zuivere boventonen die buiten ons gehoorbereik liggen: het onbekende. Niet alles in het leven kan worden begrepen want kennis en begrip zijn heel klein en het leven is onmetelijk uitgestrekt. Het kan zijn dat je tijdens het gong-concert iets van deze uitgestrektheid mag ervaren. Je hebt geen ervaring of bijzonder talent nodig om deel te kunnen nemen. Wat je nodig hebt dat heb je al. 

Woensdag 20 maart 2024, 20:00 – 21:30
Badgastenkerkje, Julianaweg 75, Wijk aan Zee
Entree: vrij

Kies zelf je plekje; matten, dekentjes, kussens aanwezig, eigen mat meenemen is ook goed
Voor wie niet kan of wil liggen is er een stoel
Deur open, biologische thee en versnapering 19:30