Dit evenement wordt verplaatst naar een nieuwe datum, houd deze website in de gaten!

WIJK AAN ZEE – Op zaterdag 23 maart om 20:00 is er in het Badgastenkerkje een Streekverhalen & Liedjes avond met Menno Twisk. Tot vorig jaar was Menno beheerder en eigenaar van het Strandvondstenmuseum in Castricum. Hij geniet nu van zijn pensioen en geeft gastlessen, presentaties en rondleidingen over Streekhistorische thema’s zoals strandjutten, schelpenvisserij.

Vanavond zal Menno o.a. vertellen over een 3- tal indrukwekkende strandingen van schepen in ons kustgebied,   waaronder de Astec Maiden bij Wijk aan Zee en de Wan Chun bij Castricum. Naast getuigenissen heeft hij hier ook uniek beeldmateriaal van. Als wij de beamer wederom aan de praat krijgen zal dit allemaal in geuren en kleuren te zien zijn.

Menno Twisk Liedjesconcert & Streekverhalen
Zaterdag
23 maart 2024
Badgastenkerkje, Julianaweg 75, Wijk aan Zee
Entree: vrij
20:00- 21:30
Deur open, koffie, thee met lekkers: 19:30
Zorg dat je lekker ruim voor aanvang binnen bent!

Bij Wijk aan Zee gestrande Aztec Maiden danst op de golven

Met muziek van Paul Freid en JP van der Meij: De golven blijven komen.

Zee zijn met de zee – Menno Twisk en JP van der Meij

Schelpenvisserslied – Menno Twisk

Het Schelpenvisserslied is een cover/rendition van het liedje Lantaarnpalen van Trio Bier.

Lied Bakkum aan Zee – Menno Twisk