Theo: “Ik wou van je weten – om een stemmig eind aan het programma te geven, eeh, geloof je echt in god? Ga je hem ontmoeten?” Herman: “Nee.. gg.. god, als je dat zegt, is veel te abstract voor mij. God is mijn hart.

Herman: “God is.. dit contact, met ons. God is je geweten. God is gewoon je bewust zijn van wat het leven is. God gaat veel verder dan wij ons voor kunnen stellen. Dus, als je zegt geloof ik in god, dat klinkt heel onbenullig omdat je dus.. hoe kun je iets wat voor je neus staat, hoe kun je er niet in geloven en hoe kun je net doen alsof hij niet bestaat.”

Oh, gotegottegotte god

Of je bij God was ~ mét certificaat

Het enige wat we willen zeggen met dit liedje..

“You know the only thing we wanna say in this song is that you think you need the artist but it’s just the other way around.”

Aanverwante artikelen op deze website