WIJK AAN ZEE –  Op woensdag 15 mei is er een klankschalenconcert in het Badgastenkerkje. Het is geen 2 minuten voor 12, het is nu 12 uur zondagmiddag en we baden in de klankrijkdom van Tibetaanse klankschalen en gongs. Het is een van de meest relaxerende en harmonische ervaringen die je kunt beleven.

Reserveren Klankschalenconcert met Ellen en JP woensdag 15 mei 20:00

Je hebt geen speciaal talent nodig om deel te nemen en je mag je reddingsboei en zwembandjes thuis laten. Je persoonlijke klankreis  maken met de klank van gongs, belletjes, tempelbel, klankschalen en tenslotte een akoestische douche met de rainstick. Een rainstick is een holle cactus gevuld met duizend kleine naaldjes, het klinkt en voelt als een weldadige regenbui, waarna we opgefrist en helder weer kunnen gaan deelnemen aan het leven van alledag

Klankschalenconcert Badgastenkerkje, Julianaweg 75 
Wijk aan Zee woensdag 15 mei 2024
Entree: vrij
Matten, kussens, dekentjes aanwezig
Voor wie niet kan of wil liggen is er een stoel
Deur open, biologische thee met versnapering: 19:30
Zorg dat je lekker ruim voor aanvang binnen bent!