WIJK AAN ZEE – Op woensdag 1 mei is er een in het Badgastenkerkje een Klankreis met Georgien en JP. Op een comfortabele mat liggend kunnen de deelnemers genieten van de geluiden van instrumenten zoals trommel, didgeridoo, ratels, klankschalen en stem. Met deze klanken wordt er een heerlijk bad van geluid gecreëerd. De ervaring kan koesterend zijn, reinigend en helend. De spelers zijn er om je te begeleiden en ondersteunen bij mooie en ook bij eventueel lastige momenten die je tijdens een reis kunt ervaren.

RESERVEREN Klankreis met Georgien en JP woensdag 1 mei 20:00

Klankschalenconcert, woensdag 1 mei, 20:00 – 21:30
Badgastenkerkje, Julianaweg 75, Wijk aan Zee
Met Georgien en JP
Entree: vrij ~ om zelf te bepalen
Matten, dekentjes, kussens aanwezig
Voor wie niet kan of wil liggen is er een stoel
Deur open, biologische thee met versnapering: 11:30
Zorg dat je lekker ruim voor aanvang binnen bent!

Het verschil tussen herrie en muziek is wat de muzikant en de luisteraar doen met de klanken.

Georgien Wybenga is een ervaren leraar van het sjamanisme gespecialiseerd in klankhealing en beeldend kunstenaar. JP van der Meij is laatbloeier, liefhebber, microfilantroop en eigenaar en beheerder van het Badgastenkerkje.

Geluid dat raakt

De geluidstrilling die zowel via de oren contact maakt en ook doortrilt door het vocht  in ons lichaam – ons lichaam bestaat voor +/- 70% uit vocht- kalmeert de hersenactiviteit, ondersteunt synchronisatie van de hersenhelften en bevordert de overgang van de actieve Beta-staat naar de Alpha-staat (wakker en ontspannen) en zelfs de Theta-staat  (diepe meditatie, slaap).