WIJK AAN ZEE – Liedje uit 1967 van Frank Sinatra, nu gezongen en gespeeld door Jan Paul van der Meij & Friends. The World We Knew (over and over) is gecomponeerd door Carl Sigman, Herbert Rehbein en Bert Kaempfert.

Zang en alle instrumenten: JP van der Meij, zang: Saskia en Merei, recording: Badgastenkerkje Wijk aan Zee

De legendarische East West studio’s in Hollywood waar het nummer in 1967 is opgenomen is een jaar of 15 terug gekocht door een muzieksoftware bedrijf dat ook East West heet. De violen, trompetten en trombones die je hoort in de uitvoering van Jan Paul zijn East West instrumenten, dat wil zeggen het zijn door echte muzikanten gespeelde noten die in de East West studio’s zijn opgenomen en die je via een keyboard kunt bespelen. De nagalm op JP’s stem is een levensechte digitale nabootsing van de galmkamer die Sinatra gebruikte bij East West.

Meer muziek uit het Badgastenkerkje