WIJK AAN ZEE – Op zondag 18 december om 15:00 uur spelen Annemarieke Bechtold, Roland ‘Lut’ Luttik en Saskia Dommisse in het Badgastenkerkje. Alle drie hebben zij heel diverse muzikale paden bewandeld en nu hebben ze elkaar gevonden in een muzikale samenwerking waarin uiteenlopende muziekstijlen en hun karakteristieke zangstemmen prachtig blijken te blenden.

Reserveren Annemarieke Lut en Saskia zondag 18 december

Het optreden is een combi van eigen nummers en geëigende traditionals. Alle drie spelen ze meerdere instrumenten. Na een optreden op Texel en eentje bij café Camille in Beverwijk spelen ze nu graag nog een keer in het kerkje.

Annemarieke Lut en Saskia, akoestisch in concert zondag 18 december, 15:00
Badgastenkerkje, Julianaweg 75, Wijk aan Zee

Entree: vrije bijdrage na afloop
Deur open, koffie en thee met wat lekkeurs vanaf 14:30

Hart Gelag ( Hard Gelach) – liedje van Roland ‘Lut’ Luttik gezongen en gespeeld door Lut en de Impulsivo’s

Laat me niet alleen – Annemarieke Bechtold en David van Aalderen

Soulfriend – geschreven en gespeeld door Saskia Dommisse en Marcel Schiborr