WIJK AAN ZEE – Op zondag 9 oktober is er om 10:15 koffie, thee met wat lekkers in het Badgastenkerkje. Om 10.45 uur leest Dorien in het kerkje het eerste verhaaltje van Toon Tellegen voor. Als het regent blijven we in het Badgastenkerkje als het droog is wandelen we even later het Gaasterbos in, vlak achter het kerkje. U bent welkom zonder reserveren. Voor alle leeftijden.

Wandelen in het Gaasterbos met korte verhaaltjes en muziek

Dorien

Tijdens de wandeling (lengte iets meer dan 1 km) wordt er regelmatig gestopt om naar een kleine, bijzondere gebeurtenis uit het leven van eekhoorn, mier en kikker  te luisteren. Jan-Paul omlijst de verhaaltjes met belletjes en handpan-muziek.  Om 11.30 uur zijn we weer terug in het kerkje.

Wie wil kan aansluitend om 12.00 uur in het kerkje aanschuiven bij het klankschalenconcert

De wandeling gaat over een schelpenpad en langs bospaden.
Tarief: vrije bijdrage na afloop
Locatie: Badgastenkerkje
Julianaweg 75
1949AP Wijk aan Zee


De voorleeswandeling gaat door. Als het droog is gaan we naar buiten, met regen blijven we in het kerkje. Voor alle leeftijden.

Op pad