WIJK AAN ZEE – In de klankmeditatie die Joke welboren en Jan Paul van der Meij op deze vrijdagavond geven laten zij zich verwonderen door het alledaagse en tegelijk zo mystieke wonder van het hier en nu dat we “Het Bestaan” of “Leven” noemen. De twee combineren vanavond hun muzikaliteit, hun ervaring en de instrumenten die zij laten klinken: klankschalen, kristallen klankschalen, indiaanse fluit, gongs, piramides,  ocean drum en handpan. Joke die al zong voor zij praten kon zingt in samenspel met de kristallen hart-klankschaal de naam van iedere deelnemer. De trillingsfrequentie van je naam is uniek. Het eeuwenoude gebruik van naamzang wordt door velen ontvangen als een intense (h)erkenning van wie we mogen zijn, met alles erop en eraan. Als een persoonlijk gezongen gebed. 

Reserveren klankmeditatie met Joke en JP vrijdag 14 oktober

Vrijdag 14 oktober, Badgastenkerkje, Julianaweg 75, Wijk aan Zee
Toegang: vrij, na het concert vrije donatie
Kies zelf je plekje; matten aanwezig
Voor wie niet kan of wil liggen is er een stoel
Deur open en biologische thee met lekkers 19:30
Zorg dat je
binnen bent om 19:45