Op zondag 16 oktober spelen Job en André Uitgeest in het Badgastenkerkje. Job is een jongeman die diverse mooie muziekopleidingen heeft afgerond en nu werkt als muziekdocent bij het Kennemercollege, André Uitgeest is zijn vader, die eind jaren 70 zijn muzikale loopbaan begon als zanger gitarist en fluitist. Zeventien jaar lang maakte hij deel uit van de folkgroep Haddock. Nu al weer vijfentwintig jaar lang leadzanger/gitarist van de Heemskerkse Ierse folkgroep Dockside. En vandaag in het Badgastenkerkje geven André en Job gezamenlijk een concert!

Job & André Uitgeest, de Troubadours, folkmuziek uit Ierland en andere landen, pop, chansons en Nederlandstalige klassiekers.
Zondag 16 oktober, 15:00
Badgastenkerkje, Julianaweg 75, Wijk aan Zee,
Entree: vrije toegang, vrijheid om na afloop bijdrage terug te geven
Deur open vanaf 14:30
Zorg dat je binnen bent 14:45

Reserveren Job & André Uitgeest ‘de Troubadours’ zondag 16 oktober 2022