WIJK AAN ZEE –  Op zondag 3 maart om 12:00 is er een klankschalenconcert in het Badgastenkerkje. Baden in de klankrijkdom van Tibetaanse klankschalen en gongs is een van de meest relaxerende ervaringen die je kunt beleven. Je hebt geen speciaal talent nodig om deel te nemen.

Check de agenda voor overige concerten

Klankschalenconcert ~zondag 3 maart 12:00

Je persoonlijke klankreis  maken met de klank van gongs, handpan, tempelbel, klankschalen en tenslotte een akoestische douche met de rainstick. Een rainstick is een holle cactus gevuld met duizend kleine naaldjes, het klinkt en voelt als een weldadige regenbui, waarna we opgefrist en helder weer kunnen gaan deelnemen aan het leven van alledag.

gelui

Klankschalenconcert Badgastenkerkje,
Julianaweg 75 , Wijk aan Zee,
Zondag 3 maart 2024
Entree: vrij
Matten, kussens, dekentjes aanwezig,
Voor wie niet kan of wil liggen is er een stoel,
Duurt ongeveer tot 13:15
Deur open 11:30, biologische thee en versnapering,
Zorg dat je lekker ruim voor aanvang binnen bent!