Zou het niet mooi zijn wanneer je op elk gewenst moment in de hectiek van je dagelijks bestaan kunt gaan naar een plek waar het goed toeven is en waar je op adem kunt komen?  Een plek waar het kalm is, tijdloos en fijn. Door meditatie kun je komen bij zo’n plek in jezelf. Daarna ga je het (vanzelf) delen met anderen. Op woensdag 6 maart ben je van harte welkom in het Badgastenkerkje dat weer gevuld is met ‘Verzachtende Omstandigheden’: chocola, fluweelzacht licht, warme kleuren, etherische geuren, stilte en de klank van schalen en gongs. Je zult verwonderd zijn wat er gebeuren kan in jezelf, in je omgeving, in de wereld én verder.

RESERVEREN ‘Verzachtende Omstandigheden’ woensdag 6 maart 20:00

‘Verzachtende Omstandigheden’
Badgastenkerkje, Julianaweg 75, Wijk aan Zee
Woensdag 6 maart 20:00 – 21:30
Entree: vrij
Matten, kussens, dekentjes aanwezig
Voor wie niet kan of wil liggen is er een stoel
Zorg dat je lekker ruim voor aanvang binnen bent!
Deur open: 19:30, biologische thee met versnapering