WIJK AAN ZEE – Op maandag 11 maart om 14:00 is er in het Badgastenkerkje een gongconcert, ook wel ‘Big Bang Experience’ genoemd. Gongs geven geluiden die onvergelijkbaar zijn met iets anders en die de meeste mensen nooit eerder gehoord hebben. Het kan je het gevoel geven dat je in een tijdloze staat bent. De ervaring kan koesterend zijn, reinigend en helend. Een klank-reis waarbij we de gongs van klein naar groot bezoeken en vervolgens weer van groot naar klein. Je hebt geen speciale talenten nodig om deel te nemen. Beter gezegd: het speciale dat je nodig hebt, heb je al

RESERVEREN Gongconcert ‘Big Bang Experience’ maandag 11 maart 14:00

Gongconcert Badgastenkerkje,
Julianaweg 75, Wijk aan Zee,
Maandag 11 maart 2024,
Entree: vrij
Matten, kussens, dekentjes aanwezig,
Voor wie niet kan of wil liggen is er een stoel,
Duurt ongeveer tot 15:15,
Zorg dat je lekker ruim voor aanvang binnen bent!
Deur open, biologische thee met lekkers: 13:30

Zink naar je zijn. Adem, Wees aanwezig voor jezelf. Kom thuis.
Laat alle zoeken los. Laat alle doen los.
Rust.