WIJK AAN ZEE – Op donderdag 1 februari om 20:00 geven Paula van Diepen en JP van der Meij een Ademceremonie & Klankschalen sessie in het Badgastenkerkje. Wil jij jezelf beter leren kennen en jezelf op een dieper niveau begrijpen? Zoek je naar inzichten, inspiratie of wil je gewoon rust en ontspanning? Gebruik je adem!

Ademceremonie & Klankschalen met Paula en JP donderdag 1 februari

Je eigen adem is een waanzinnige tool om contact te maken met je lichaam, hart en emoties. Je adem kan in een seconde duidelijk maken wat niet in balans is in jezelf of je leven. Daarnaast kan je adem je ook aanwijzingen geven in de vorm van inspiratie. De klanken van JP ondersteunen dit natuurlijke proces en helpen je naar een staat van diepe ontspanning. 

Je hoeft geen ervaring te hebben om mee te doen.

Ademceremonie & Klankschalen
Donderdag 1 februari 2024, 20:00 – 22:00
Badgastenkerkje, Julianaweg 75, Wijk aan Zee
Met Paula van Diepen en JP van der Meij
Entree: vrije donatie na de ventilatie
Deur open: 19:30, biologische thee en versnapering
Zorg dat je lekker ruim voor aanvang binnen bent!