WIJK AAN ZEE – Op zondag 15 oktober om 12:00 is er in het Badgastenkerkje een gong-concert, ook wel ‘Big Bang Experience’ genoemd. Gongs geven geluiden die onvergelijkbaar zijn met iets anders en die de meeste mensen nooit eerder gehoord hebben. Het kan je het gevoel geven dat je in een tijdloze staat bent. De ervaring kan koesterend zijn, reinigend en helend. Een klank-reis waarbij we de gongs van klein naar groot bezoeken en vervolgens weer van groot naar klein.

RESERVEREN Gongconcert Big Bang Experience Badgastenkerkje zondag 15 oktober 12:00

Gongconcert Badgastenkerkje, Julianaweg 75, Wijk aan Zee,
Zondag 15 oktober 2023,
Met Ellen en JP,
Entree: vrije donatie na de meditatie,
Matten, kussens, dekentjes aanwezig,
Voor wie niet kan of wil liggen is er een stoel Duurt ongeveer tot 13:15,
Zorg dat je lekker ruim voor aanvang binnen bent!

Deur open: 11:30, biologische thee met lekkers

gelui