WIJK AAN ZEE – Op zaterdag 21 oktober om 20:00 is er in het Badgastenkerkje een Liedjes & Verhalenavond met Menno Twisk. Tot vorig jaar was Menno beheerder en eigenaar van het Strandvondstenmuseum in Castricum. Hij geniet nu van zijn pensioen en geeft gastlessen, presentaties en rondleidingen over Streekhistorische- of Erfgoedthema’s zoals strandjutten en schelpenvisserij en de jacht. Op deze zaterdag zal hij o.a. vertellen over de geschiedenis van de kust reddingsbrigades en daar ook oude en nieuwe filmbeelden van laten zien. Vanavond presenteren we ook de videoclip ‘Zee Zijn’ een liedje dat Menno en JP opnamen in het Badgastenkerkje en de clip is gefilmd in Wijk aan Zee en in de zee!

Reserveren Menno Twisk ~Liedjesconcert & Streekverhalen~ zaterdag 21 oktober 20:00

Menno Twisk Liedjesconcert & Streekverhalen
Zaterdag 21 oktober 2023
Badgastenkerkje, Julianaweg 75, Wijk aan Zee
Entree: vrije donatie na de sensatie
20:00- 21:30
Deur open, koffie, thee met lekkers: 19:30
Zorg dat je rond19:45 binnen bent!

Schelpenvisserslied – Menno Twisk

Het Schelpenvisserslied is een cover/rendition van het liedje Lantaarnpalen van Trio Bier.

Lied Bakkum aan Zee – Menno Twisk