WIJK AAN ZEE – Op zondag 9 juli leest Dorien Rijke zeer korte verhalen voor tijdens een wandeling (1 km) door het Gaasterbos. Op fijne plekken in het groen kun je dan even luisteren naar een kleine, bijzondere gebeurtenis uit het leven van eekhoorn, mier en kikker  te luisteren. Voor alle leeftijden!

Beginpunt van het verhaal is het Badgastenkerkje aan de Julianaweg.  Vanaf 10:00 uur is er koffie en thee met wat lekkers . Om 10.30 uur leest Dorien in het kerkje het eerste verhaaltje voor Om 11.30 uur zijn we weer terug in het kerkje.

Reserveren wandelen in het Gaasterbos met korte verhaaltjes voorgelezen door Dorien zondag 9 juli

Programma

.

De wandeling gaat over een schelpenpad en langs bospaden. Tarief: vrije bijdrage na afloop.
Locatie: Badgastenkerkje, Julianaweg 75, 1949AP Wijk aan Zee. 

De voorleeswandeling gaat door.
Als het droog is gaan we naar buiten, met regen blijven we in het kerkje.
 
VOOR ALLE LEEFTIJDEN!

Foto: Inez