WIJK AAN ZEE – Op zondag 9 juli om 12:00 is er in het Badgastenkerkje een Reiki ~ klankschaal sessie met Chantal Oldenburg en Jan Paul van der Meij.
Bij deze sessie ontvangt iedere deelnemer ongeveer 10 minuten Reiki. Chantal zal 3 posities (de ligging van de handen) doen, 2 op het hoofd en 1 ter hoogte van het borstbeen gebied. Simultaan laat Jan Paul schalen, gongs en belletjes klinken met een wijds spectrum aan frequenties.


Helaas geen plaatsen meer beschikbaar voor de sessie 9 juli! VOLGENDE Reiki & klankschalensessie: zondag 17 sept

Chantal: “Eén van de stappen die je kunt zetten in je innerlijk proceswerk is om een Massage van de Ziel aan jezelf te geven. De Reiki noem ik massage van de ziel, want het is een uitwisseling van energie die dieper gaat, net zoals de klankschalen je kunnen raken op een diepe laag. De voordelen van deze massage liggen op 4 lagen: Fysieke laag, Emotie laag, Mentale laag en Energetische laag. In combinatie met de klanken zal de aanraking het zelf genezend vermogen van je lichaam stimuleren.

De energie stroomt naar die plekken in je lichaam en bewustzijn die warmte, kracht en aanraking het meest nodig hebben. De energie die je ontvangt kan duidelijk maken wat voor jou nodig is om weer in balans te komen. Anders gezegd: tijdens deze sessie kunnen  inzichten en inspiratie opkomen voor je dagelijkse leven. 

Het geven van Reiki geeft mij altijd een zacht en krachtig gevoel, een gevoel dat je ertoe doet. En door het geven, hoop ik dat ik daarmee de ander, de Reiki ontvanger het gevoel van ‘ik zie je’ mag meegeven”.

Reiki & klankschalen met Chantal en JP
Badgastenkerkje, Julianaweg 75 Wijk aan Zee
Zondag 9 juli 2023
Entree: vrije donatie
Deur open, biologische thee met lekkers: 11:30
Zorg dat je rond 11:45 binnen bent!

gelui