WIJK AAN ZEE – Op vrijdag 29 september bundelen twee Wijk aan Zeese vrouwen Nanon en Saskia de krachten voor een avondje dat in het teken staat van de volle maan en het seizoen Herfst. Oude dingen die niet meer dienend zijn loslaten, oogsten wat eerder gezaaid is. Baden in het licht van de maan en de klank van klankschalen en gongs kan koesterend zijn, reinigend en helend.

Reserveren Volle Maan & Mantra & Klankschalen vrijdag 29 september 20:00

Mantra zingen is een krachtige methode om emotionaliteit te transformeren in een open, ruime, liefdevolle geest. Landen in jezelf en contact maken met anderen. Een mantra is een herhalende fijne, korte melodie om te zingen of naar te luisteren. Je bent welkom, als je denkt dat je niet kunt zingen en ook als je denkt dat je het wel kunt.

Volle Maan & Mantra Badgastenkerkje,
Julianaweg 75, Wijk aan Zee,
Met Nanon, Saskia en JP
Vrijdag 29 september 2023,
Entree: vrije donatie na de meditatie
Duurt ongeveer tot 21:30
Zorg dat je lekker ruim voor aanvang binnen bent!
Deur open 19:30, biologische thee met lekkers

De volle maan schijnt perfect

Veel mensen ervaren een aantal dagen voor en na de volle maan meer emoties, zoals boosheid, angst, tederheid, verdriet, zinnelijkheid. De volle maan heeft een versterkend effect op emoties, gedachten en situaties. Je kunt je daardoor onrustiger voelen dan normaal, slechter slapen, intenser dromen of zelfs slaapwandelen. De volle maan schijnt perfect te zijn om dingen los te laten die je niet meer dienen. Elke volle maan heeft een unieke energie waaraan betekenis gegeven kan worden. Uiteindelijk ben jij diegene die het beste kan interpreteren wat het voor jou betekent.