WIJK AAN ZEE – Zondag 24 september om 15:00 uur speelt pianiste Muriël Bostdorp in het Badgastenkerkje. Haar composities zijn geïnspireerd door de natuur en het leven van alledag. Zonder woorden nodigt zij de luisteraar uit op een klankreis naar dromerige plekken. Natuurlijk speelt zij ook stukken van haar zojuist verschenen album ‘Resilient’.

Reserveren Muriël Bostdorp piano met de schoonheid van melancholie zondag 24 september 15:00

Badgastenkerkje, Julianaweg 75, Wijk aan Zee
Entree: vrije donatie na de sensatie
Deur open, koffie, thee met lekkers: 14:30
Zorg dat je rond 14:45 binnen bent!

Op heel jonge leeftijd wist Muriël al dat zij pianiste wilde worden. “Piano spelen is wat ik altijd al wilde, het is gewoon wie ik ben.” Als klein meisje had zij al het talent om op een speelgoedpiano een liedje waar ze goed naar geluisterd had na te kunnen spelen maar het duurde nog tot haar 16e verjaardag toen ze begon met pianoles.

Twee jaar later al gaf ze haar eerste klassieke optreden tijdens het Prinses Christina Concours. Muriël, nu 31, heeft inmiddels twee albums met eigen composities  uitgebracht, En Route en See en twee EP’s Revive en Transience.