WIJK AAN ZEE – Op vrijdag 7 april om 20:00 is er in het Badgastenkerkje Mantra zingen & meditatie met Annoeska van der Struif. Mantra’s zijn eeuwenoude woorden, zinnen of klanken uit het Sanskriet (Oudindische taal) die worden herhaald. Mantra zingen brengt ruimte in je gevoel en verstilling in je hoofd.

Reserveren Mantra zingen & meditatie met Annoeska vrijdag 7 april

Annoeska: “Mantra betekent letterlijk bevrijding van de geest. Het samen zingen is helend en je voelt je verbonden met jezelf en anderen. Naast het mantra zingen zullen wij ook een moment intuïtief gaan zingen.

Tussen de mantra’s door is er ruimte voor verstilling en meditatie om de klanken te kunnen navoelen. Mantra zingen kan iedereen. Je mag ook luisteren en mee neuriën. Op een stoel of op de grond, kun je plaatsnemen in de cirkel. Een cirkel verbindt en zo creëren wij een lichtplek. Ik zal met mijn stem, klankschaal en windgong het geheel begeleiden. Jij mag jouw authentieke stem laten horen! Doe je mee?”

Mantra zingen & meditatie met Annoeska vrijdag 7 april 20:00-21:30
 Badgastenkerkje Julianaweg 75, Wijk aan Zee
Tarief: vrije bijdrage na afloop
Om deel te nemen is geen ervaring nodig
Deur open, biologische thee met lekkers: 19:30
Zorg dat je rond 19:45 binnen bent!