WIJK AAN ZEE – Recent werk van fotograaf Ronald van Tunen wordt op sfeervolle wijze geëxposeerd in het Badgastenkerkje. Nu eens geen papieren afdrukken aan de muur maar een voorstelling met projecties op groot scherm en omlijst met muziek bij de lichtbeelden gemaakt door Ronald, Karen, Saskia, Nanon, Martin, JP en opgenomen in het Badgastenkerkje. Je bent welkom op de projectiëxpositie! Duurt ’n klein uurtje.

Ronald van Tunen

Ronald van Tunen lijkt een talent te hebben om op de juiste tijd op de juiste plaats te zijn en oog te hebben voor het diepzinnige spel van donker, licht en mist. De foto’s van lichtverschijnselen zijn gemaakt in en om Wijk aan Zee en Heemskerk o.a. Marquette, park Assumburg, het Gaasterbos en op het strand. De avond wordt geopend met een kleine causerie door de fotograaf.

Lichtbeeldenavond Badgastenkerkje, Julianaweg 75
Wijk aan Zee dinsdag 4 april 2023
Entree: vrije donatie na de sensatie
Duur: 20:00-21:00
Deur open, biologische koffie, thee & lekkers: 19:30
Zorg dat je rond 19:45 binnen bent!