Reserveren Menno Twisk strandvondsten, schelpenvissen, streekverhalen zaterdag 15 april 15:00

WIJK AAN ZEE – Alle leeftijden! Menno Twisk spreekt de taal van opa, oma, ouder en kleinkind, hij treed op in scholen en bejaardencentra. Op zaterdag 15 april komt Menno Twisk van het Strandvondstenmuseum Castricum naar het Badgastenkerkje. Hij neemt allerlei op het strand aangespoelde spullen mee, met zijn vertelkunst brengt hij deze spullen en ook historische verhalen van Kennemerland tot leven en hij zingt tussendoor wellicht ook wat gezellige streekliederen muzikaal ondersteund door zijn akoestische gitaar.

Menno Twisk is een geboren verteller die jong en oud weet te boeien . Hij kan zijn toon aanpassen aan de mensen die komen luisteren. Hij combineert een brede kennis van zaken met oog voor sappige details en anecdotes. Tot vorig jaar was hij directeur van het Castricumse Strandvondstenmuseum, nu geniet hij van zijn pensioen en geeft hij lezingen over de historie van Kennemerland, zowel voor de jeugd op scholen, als in ouderencentra.

Menno Twisk, strandvondsten, schelpenvissen, streekverhalen
Zaterdag 15 april. 15:00-17:00, Badgastenkerkje Julianaweg 75 Wijk aan Zee
Entree: vrije donatie
Deur open, koffie, thee, met lekkers vanaf 14:30

Lied Bakkum aan Zee – Menno Twisk en Jan Paul van der Meij

Schelpenvisserslied Menno Twisk en Jan Paul van der Meij