WIJK AAN ZEE – Op zondag 26 maart is er in het Badgastenkerkje een gong-concert, ook wel ‘Big Bang Experience’ genoemd. Gongs geven geluiden die onvergelijkbaar zijn met iets anders en die de meeste mensen nooit eerder gehoord hebben. Het kan je het gevoel geven dat je in een tijdloze staat bent. De ervaring kan koesterend zijn, reinigend en helend. Een klank-reis waarbij we de gongs van klein naar groot bezoeken en vervolgens weer van groot naar klein. 

Reserveren Gong-concert Big Bang Experience zondag 26 maart Badgastenkerkje ~ochtendsessie~10:30

Het woord gong staat voor: Generating Ohm, of ‘de klank van het geheel’. De diverse gongs hebben samen een heel groot klankbereik van ultra laag en diep tot sprankelend helder. Zij produceren naast het hoorbare ook veel zuivere boventonen die buiten ons gehoorbereik liggen: het onbekende. Niet alles in het leven kan worden begrepen want kennis en begrip zijn heel klein en het leven is onmetelijk uitgestrekt. Het kan zijn dat je tijdens deze gong-experience iets van deze uitgestrektheid mag ervaren.

Gongconcert Badgastenkerkje Wijk aan Zee, zondag 26 maart 2023
Entree: vrije donatie
Matten, kussens, dekentjes aanwezig
Voor wie niet kan of wil liggen is er een stoel
Deur open, biologische thee met lekkers: 10:00
Aanvang concert 10:30, duurt ongeveer tot 11:15
Zorg dat je  10:15 binnen bent!