Vredigheid, gemoedsrust, vrede is niet iets om naar uit te kijken, niet iets om op te hopen, het is iets dat je bent, iets dat je doet, iets dat je weggeeft. You inspire peace of heart . ‘Ik ben zo blij dat je er bent. Het helpt me te beseffen hoe mooi mijn wereld is’ – Rainer Maria Rilke.

Carol Wood speelt op haar Keltische harp Now Is Here van de groep Clannad. Carol is harpiste, componist, en Professor Emerita Middeleeuwse Literatuur bij McNeese State University in Lake Charles, Louisiana.

Now is here

~ Now is here, here is now, na na na na, you inspire peace of heart, na na na na, with the words like air, the destiny we share, is a dream come true, the fantasy and you, now is here, here is now, na na na na, you inspire, peace of heart, na na na na ~

Now is here, Clannad, componist: Paul Hugh Brennan

Aanverwante artikelen op deze website