WIJK AAN ZEE – Op zondag 26 maart om 15:00 is er in het Badgastenkerkje een concert met Hurryman, gitaar en zang. Hurryman doet wat hij het liefste doet, liedjes zingen vanuit zijn ziel. De meeste songs over verlies en verlangen. Maar bij Hurryman gloort er altijd hoop, de depressie trekt voorbij, de melodieën blijven hangen. Natuurlijk zijn er invloeden, denk aan Lennon, Bowie, Madrugada, Neil Young, Television, Magazine, The Only Ones, Beatles, Daniel Lanois. 

Reserveren Hurryman Rob van der Plas zondag 26 maart 15:00 Badgastenkerkje

Hurryman is liedjesschrijver Rob van der Plas en hij draait al even mee. Begin jaren ’80 trok hij met The Spivs volle zalen, een band die vooral ‘wereldberoemd’ in west Friesland was. De band hield op te bestaan en Rob besloot alleen door te gaan onder de naam Hurryman. Hij brengt een cassette (1993) uit en een cd (Collection 1996). De cd werd opgenomen in het Badgastenkerkje  door en met JP.  Ook schrijft Hurryman een nummer voor de ‘ laat de kust met rust’ cd en samen met JP en de band the Smurrymen komt de ‘little village’ cd uit.  

Met de ex zangeres van de zweeds Amerikaanse band The Miscellaneous richt hij Hurrymania op, opvallend door de mooie, donkere songs met sterke Scandinavisch invloeden. Er verschijnt een mini-cd en later een album. Met het trio Donna Musica stond hij al eens in het kerkje en nu op 26 maart vooral met een aantal Nederlandse gedichten die hij op muziek gezet heeft. De single ‘ de Zee en Mijn Zusje’ werd in het Badgastenkerkje opgenomen en na de zomer ’23 komt de cd uit. Ook zal Rob nog een aantal van zijn Engelse songs doen. Www. Hurrymanmusic.com

Zondag 26 maart 2023, 15:00, Badgastenkerkje Julianaweg 75 Wijk aan Zee
Entree: vrije donatie
Deur open, koffie thee en lekkers vanaf 14:30

Hurryman – Love & Hate

Hurryman – Recht Door Zee

Hurryman speelde in 2018 samen met Wijk aan Zeese muzikanten zijn nummer Recht Door Zee in het Badgastenkerkje.

Hurryman – De Zee en mijn Zusje

Een gedicht van Mario Auerhaan op muziek gezet door Hurryman Rob van der Plas. Zang en gitaar Rob van der Plas, overige instrumenten en opname: JP van der Meij in het Badgastenkerkje.

Hurryman – I still believe in you