WIJK AAN ZEE – Op zaterdag 1 april om 10:30 geeft Annoeska van der Struif een workshop Taichi en Qigong in het Badgastenkerkje. Ervaar hoe het is om langzaam en met aandacht te bewegen, hoe je spanning kunt loslaten en bewust te zijn van hoe je je van binnen voelt.

Reserveren Taichi & Qigong met Annoeska zaterdag 1 april 2023

Bij deze workshop kan iedereen meebewegen. We beginnen en eindigen met een korte meditatie. Hoe voelt het om in respect en met compassie je eigen ruimte in te nemen en in verbinding met jezelf en de ander te zijn? Vanuit rust bewegen, binnen jouw mogelijkheden en vanuit jouw eigen (veer)kracht.


Wees welkom! Taichi & Qigong is voor iedereen geschikt of je nu jong, oud, man of vrouw bent en daarnaast is het o.a. ook geschikt voor mensen met dementie en mensen met bewegingsbeperkingen, er is geen lift aanwezig op de locatie.

Taichi en Qigong met Annoeska van der Struif
Zaterdag 11 februari 2023 10:30 -11:45 Badgastenkerkje Julianaweg 75, Wijk aan Zee
Tarief: vrije bijdrage na afloop
Om deel te nemen is geen ervaring nodig
Trek makkelijk zittende kleding aan
Deur open, biologische thee met lekkers: 10:00
Zorgt dat je om 10:15 binnen bent!

Meer over Annoeska

Naast Taichi & Qigong, heb ik diverse opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van Wado-Ryu karate, Reiki I, HSP als kracht, Als taal niet meer vanzelfsprekend is/contact van hart tot hart, Nature Taichi, Ergo-Taichi, Praktisch Quantum Bewustzijn en Hartcoherentie. www.heartmathbenelux.com. 

Als je ontspannen bent kan je lichaam zich makkelijker herstellen en vergroot je je lichaamsbewustzijn. Taichi en Qigong versterkt je immuunsysteem en houdt je spieren, pezen en gewrichten soepel. Het verbetert ook je lichaamshouding en ademhaling.

Sinds 2014 ben ik gecertificeerd Ergo-Taichi docente.
Binnen diverse zorgorganisaties heb ik zit Taichi lessen aan mensen met dementie en/of een lichamelijke beperking gegeven. Ik heb mij verder ontwikkeld in het geven van zit Taichi lessen aan mensen met dementie en heb hiervoor een eigen lesprogramma ontwikkeld. Het is heel mooi om te zien hoe mensen ‘open’ gaan tijdens een les. 

Lezingen: Als contactspecialist dementie geef ik op verzoek ook lezingen met het thema  “De kracht van contact bij dementie.”

Wil je meer over Annoeska weten, ga dan naar: www.taichivanannoeska.nl