WIJK AAN ZEE – Op zondag 19 september om 12:00 uur speelt pianiste Muriël Bostdorp in JP´s living: het Badgastenkerkje. Muriël speelt piano met de schoonheid van melancholie. Haar composities zijn geïnspireerd door de natuur en het leven van alledag. Zonder woorden nodigt zij de luisteraar uit op een klankreis naar dromerige plekken. “De akkoorden die ik hoor en die ik gebruik hebben altijd een soort van melancholie in zich. Het is denk ik een onderdeel van wie ik ben, pianospelen, muziek componeren is voor mij een manier van leven.”

Badgastenkerkje, Julianaweg 75, Wijk aan Zee
Er wordt geen entree geheven, vrije bijdrage na afloop welkom
Inloop vanaf 11:30

Reserveren pianiste Muriël Bostdorp zondag 19 september 2021

Op heel jonge leeftijd wist Muriël al dat zij pianiste wilde worden. “Piano spelen is wat ik altijd al wilde, het is gewoon wie ik ben.” Als klein meisje had zij al het talent om op een speelgoedpiano een liedje waar ze goed naar geluisterd had na te kunnen spelen maar het duurde nog tot haar 16e verjaardag toen ze begon met pianoles.

Twee jaar later al gaf ze haar eerste klassieke optreden tijdens het Prinses Christina Concours. Muriël, nu 31, heeft inmiddels twee albums met eigen composities  uitgebracht, En Route en See en twee EP’s Revive en Transience.