WIJK AAN ZEE – Een uurtje luisteren naar de klanken van vele soorten klankschalen, piano, handpan, chimes, gongs, rainstick in het Badgastenkerkje. Je eigen klankreis maken, een diepere laag van ontspanning vinden, mediteren, verbinding ervaren, rust in je hoofd, dat is mogelijk bij het luisteren naar klankschalen. Een speciaal talent of ervaring is niet nodig om deel te nemen.

Vrijdag 24 september19:00-20:15
Badgastenkerkje, Julianaweg 75, Wijk aan Zee
Er wordt geen entree geheven, met een vrije donatie na afloop help je de kosten te beperken
Kies zelf je plekje; matten, stoelen, sofa’s aanwezig
Eigen mat meenemen is ook goed.
Inloop vanaf 18:30

Reserveren klankschalen vrijdag 24 september 2021

De reden waarom we doodgaan…

…is om te begrijpen wat het leven is. Door los te laten. Want dan komen we in een situatie waar het ego niet mee kan dealen. De ultieme meditatie is: je overgeven aan de Realiteit. Hoe meer je aan het strijden bent des te groter is je conflict met de werkelijkheid en des te meer je een loser bent. In diepe overgave, diepe ontspanning, verdwijnt het ego. En wanneer het ego er niet is wordt je voor het eerst bewust van het gene dat er altijd al was.

Het proces van denken kan alleen plaatsvinden in een zeer beperkte ruimte. Zolang we ons niet langer laten beperken door onze pogingen om de Realiteit te be’grijpen’, te benoemen, conceptueel te vangen, zal ook onze twijfel op slag verdwijnen omdat onze kennis dan niet langer losstaat van onze directe ervaring. 

De Waarheid en Realiteit kunnen niet het onderwerp zijn van geheimzinnige leringen of decreten. Iedereen kan de Waarheid zien. We hebben er alles voor in huis – op dit moment.