WIJK AAN ZEE – Op zondag 25 november om 12:00 uur test Rien Doorn onze ideeën over werkelijkheid en waarneming. Het is een onderwerp waar hij  zich beroepsmatig mee bezighoudt als veiligheidstrainer van vliegpersoneel en waar hij zich ook buiten werktijd in verdiept. Tegelijk zal er in het Badgastenkerkje een tentoonstelling zijn van surrealistische tekeningen van de hand van Rien Doorn.

Rien Doorn bij het Badgastenkerkje

Ken je dat? Na goed overleg en discussie heb je  het idee dat je met elkaar op dezelfde lijn zit. En dan blijkt later dat toch niet iedereen hetzelfde heeft begrepen.

Ken je dat? De uitdrukking “dat is gezond verstand? ” In het Engels: common sense , letterlijk vertaald: gemeenschappelijke logica. En toch kan iedereen daar zo een eigen idee bij hebben.

Ken je dat?  Dat je je best doet de ander van jouw visie te overtuigen? Zeker weten dat jij het bij het rechte eind hebt? Aan het innemen  en verdedigen van standpunten wordt heel wat tijd besteed.   We doen dat vanuit onze eigen werkelijkheid.

Werkelijkheid……is het werkelijk waar?

Een verrassende lezing voor iedereen die denkt wel een redelijk heldere kijk op de realiteit  te hebben.