WIJK AAN ZEE – Als de klassiek geschoolde bariton Rob Wanders na het uitvoeren van een meeslepende opera naar huis gaat dan geeft hij zich graag over aan zijn andere grote muzikale liefde: de Amerikaanse folk/ blues/country/rock and roll van favorieten als Elvis Presley, Jeff en Tim Buckley en Mickey Newbury. En het is dit repertoire dat Rob bij studio JP kwam opnemen.

Operazanger Rob Wanders zingt als freelance zanger bij de Nederlandse Opera. Hij doet dat sinds 1993. Ook zong hij jarenlang bij het Koor Nieuwe Muziek. Daarnaast acteert Rob  in tv commercials. Zo was hij te zien als ober in een spotje van zonzoo uit 2009 In 2013 speelt hij de rol van snackbarmedewerker in een reclamefilmpje waarin Remia fritessaus wordt aangeprezen.

Voice demo opnemen? Karaoke inzingen? Professionele opname en mix voor hobby en beroepsmuzikant. Bij studio JP Wijk aan Zee

rob wanders

Bariton Rob Wanders bij studio JP