WIJK AAN ZEE- In de komende maand wordt bij studio JP gewerkt aan een cd opname met de groep Deksels. Dit  jazzy swingende gezelschap speelt grappige, slimme en ontroerende Nederlandse vertalingen van bekende hits. Zo wordt Bruce Springsteen’s The River De Duinen en San Fransisco Bay Blues:   Noordersluisblues. Girl from Ipanema klinkt bij Deksels als Meisje van de Hema. Het volledig akoestische Deksels treedt op in kleine theaters, in cafés, op straat, op boten of als je wilt ook bij jou thuis in de huiskamer!

De groep bestaat uit
Ellen Volkers:  zang
Henkjan Heming:  gitaar, zang, mandoline, ukelele, dobro, mondharmonica, accordeon
Rob van Beek: saxofoon, gitaar
Gert-Jan Kooren: contrabas, bas-ukelele, basgitaar, bas-melodica

Ook een opname maken?  Studio JP Wijk aan Zee info

deksels in de studio
Muzikaal overleg tijdens de cd opname van de groep Deksels bij studio JP in Wijk aan Zee 

Voor boekingen en info Deksels: http://www.deksels.info/