Niet eerst de drums en de bas en dan de gitaar  maar met alle muzikanten gelijktijdig spelen en dat live in de studio opnemen.  Dat is wat QED voor ogen had. Een supereerlijke demo die de band laat horen net zo rauw en engergiek als ze  klinken tijdens een optreden. Binnen een dag stonden de  opnames op de harde schijf. “En laat nu je studio-magic er maar op  los JP”  klonk het aanmoedigend..

Matthijs van der Weide, Martin van Zijl, Steve Legs, Andre de Blieck en Sander Nieuwenhuizen zijn dik tevreden met het resultaat. En met de inzet van deze nieuwe demo zijn al een paar nieuwe optredens in de wacht gesleept.

QED is begonnen in Heemskerk in 2006. Het repertoire bestaat uit eigen werk en covers van bekende rocknummers

Info en boekingen: http://www.qedband.nl

 


Sfeer impressie QED tijdens de opname in Studio JP