Volksmuziekgroep ’t Gevolg koos om hun nieuwe cd op te nemen voor studio J-P in Wijk aan Zee. De opnames resulteerden in een album  met 16 liederen afkomstig uit diverse landen. Door de traditionele muziek zelf muzikaal te bewerken geeft ’t Gevolg de internationale melodien een eigen kleur. De liederen werden bijna volledig live opgenomen. Waar nodig werden instrumenten op nieuw ingespeeld. In een aantal nummers werd het geluidsbeeld verrijkt met aanvullende viool,fluit, banjo, bodhran, kazoo en mondharp.

't gevolg
’t Gevolg – Van liefde en andere pijn

    • Doortje Schoevers – zang, viool, fluit, kazoo
    • Hans van Deelen – zang, gitaar, bas
    • Marcel van der Vloet – zang, trekzak, gitaar
    • Piet Karregat – zang, gitaar, banjo, bodhran, mondharp

Beluister hier een nummer van de nieuwe cd: http://www.t-gevolg.nl/2012/1e-track-van-nieuwe-cd/

 


Volksmuziekgroep ’t Gevolg in de studio