Linke Binke is vanaf hun oprichting een veelgevraagde band. Met hun semi akoestische sound en repertoire van oude filmsongs en rock and roll klassiekers spelen ze in zalen, op tuinfeesten, in cafés en winkelcentra. Maar zelfs een band met zoveel goodwill en mond tot mond reclame heeft een muzikaal visitekaartje nodig. Zo namen de Binke een strakke demo op in onze studio in Wijk aan Zee.


Opname demo Linke Binke. Foto: Hans Oldenburg.
 

Een optreden van de Linke Binke is een muzikale reis in de tijd. Eigen versies van oude filmsongs zoals Dean Martin’s Evening in Roma, Tom Jones’ It’s not unusual en minder voor de hand liggende Beatlesongs als Things we said today.

De Linke Binke verbindt het leeftijdsoverschrijdende met het drempelverlagende. Voor jong en oud is het link om een optreden van deze ervaren muzikale binke bij te wonen.

Paul Freid en Hans Oldenburg – gitaar en zang, Willem Visser – bas en zang, Burt van der Meij – drums en percussie.


Linke Binke in studio Wijk aan Zee Foto: Hans Oldenburg.