Studio opname zangkoor.

Het Smartlappenkoor uit Beverwijk heeft in studio J-P opnames gemaakt voor een nieuwe CD. Het koor kwam goed voorbereid naar de studio zo konden er binnen 1 dag 18 liedjes worden opgenomen.

DÉ STUDIO VOOR ZANGKOOR : muziek studio Wijk aan Zee

Het koor bestaast sinds 1989 en telt vandaag de dag 48 leden. 30 vrouwen en 18 mannen. Leo Prinz dirigeert en begeleidt op de piano. Het repertoire bestaat uit smartlappen, levensliederen en meezingers. De nieuwe CD wordt gepresenteerd tijdens een meezingavond op zaterdag 2 oktober a.s. in Café Sport in Beverwijk. Aanvang: 20.30 uur.


Smartlappenkoor Beverwijk neemt cd op in studio JP Wijk aan Zee

Helaas voor eventuele geïnteresseerden is er momenteel een ledenstop bij het Smartlappenkoor. Maar wie geduld heeft kan zich laten inschrijven op de wachtlijst. Repeteren gebeurt iedere dinsdagavond in buurthuis de Mel in Velsen – Noord.

Boekingen Smartlappenkoor Beverwijk
Diddy van der Wiel: 0251 227427
Lyda Rijs – Gertenbach: 0251 239583