WIJK AAN ZEE – Op maandag 19 februari om 14:00 is er in het Badgastenkerkje een Gongbad. 60 minutenlang baden in de klanken van diverse soorten gongs. Op adem komen, proeven, dromen, stromen, thuiskomen. Ervaring is niet nodig om te kunnen genieten van een Gongbad. In feite is het zo: vergeet voor een uurtje even al je ervaring en kijk eens wat er is. Een gongbad kan koesterend zijn, reinigend en helend.

Gongbad Badgastenkerkje maandag 19 februari 14:00

Gongbad, Badgastenkerkje, Julianaweg 75, Wijk aan Zee,
Maandag 19 februari 14:00,
Entree: vrije donatie na de meditatie,
Duurt ongeveer tot 15:30
Zorg dat je lekker ruim voor aanvang binnen bent!
Deur open 13:30, biologische thee en versnapering

gong

Mensen benutten al eeuwenlang geluid om diepgaande verbinding te ervaren en diep gewortelde emoties te kunnen doorleven. Een Gongbad is een ode aan de transformerende kracht van geluid, haar vermogen om te resoneren in ons innerlijk en te weerklinken in de wereld.

gelui