WIJK AAN ZEE –Zou het niet mooi zijn wanneer je op elk gewenst moment in de hectiek van je dagelijks bestaan kunt gaan naar een plek waar het goed toeven is  en waar je op adem kunt komen?  Een plek waar het kalm is, tijdloos en fijn. Door meditatie kun je komen bij zo’n plek in jezelf. Op vrijdag 24 november om 20:00 geeft Ellen een meditatief klankschalenconcert in het Badgastenkerkje. Met klankschalen, bellen, trommel en gong.

Reserveren Zingende Schalen & Bellen met Ellen vrijdag 24 november 20:00

In stilte luisteren naar klankschalen is een mogelijkheid om diep te ontspannen en toe te komen aan rust, herstel en soms ook inzichten.  Om deel te kunnen nemen hoef je geen ervaring of speciale talenten te hebben. Het gene dat je nodig hebt, heb je al.

Klankschalenconcert Badgastenkerkje, Julianaweg 75 Wijk aan Zee
Vrijdag 24 november 2023
Met Ellen
Entree: vrije donatie na de meditatie
Matten, kussens, dekentjes aanwezig
Voor wie niet kan of wil liggen is er een stoel
Zorg dat je lekker ruim voor aanvang binnen bent!
Deur open, biologische thee met lekkers: 19:30