Badgastenkerkje

Hallo! Wij zijn Joke en Emiel, een gezellig accordeon- en zang duo die graag met en voor u liedjes komen zingen.
 Op zondagmiddag 30 juli om 15:00 spelen wij in het Badgastenkerkje in Wijk aan Zee, komt u luisteren en of meezingen? Wij zorgen ook voor boekjes met de tekst van de liedjes. U bent welkom zonder te reserveren, u kunt op 30 juli gewoon binnenlopen. Het kerkje is toegankelijk voor rolstoel, booster, step en rollerskates.

U bent welkom zonder te reserveren

Akkordeon- en zang duo Joke en Emiel
zondag 30 juli 15:00 Badgastenkerkje
Julianaweg 75, Wijk aan Zee
Deur open, koffie thee met versnapering 14:30
Welkom zonder reserveren
Entree: vrije donatie

Joke

Joke is laat begonnen met optreden met zangers. Ze heeft wel altijd opgetreden met andere accordeonspelers. Ze vind het spelen met zang toch leuker. Joke heeft al 60 jaar ervaring. Ze speelt alleen van bladmuziek, maar elk lied of stuk kan ze spelen.

Emiel

Emiel heeft al 50 jaar ervaring met zang. Emiel heeft in diverse Kamerkoren op hoog niveau gezongen. Emiel is een gediplomeerd zanger en vindt optreden nu het nog kan, erg leuk. Ook heeft Emiel aan diverse musicals gedaan en ook de Johannes Passion in Vijfhuizen enz.

Joke en Emiel – Geef mij maar Amsterdam