WIJK AAN ZEE – Op vrijdagavonden 19 mei, 26 mei en 2 juni kun je in het Badgastenkerkje deelnemen aan de werkgroep klankhealing die wordt gegeven door de ervaren sjamanisme leraar Georgien Wybenga. Wat is klank, hoe werkt het, wat doet klank met jou en wat kun jij doen met klank?

Reserveren workshop klankhealing met Georgien Wybenga

Klank is een stralende mandala van energie.

Workshop klankhealing met Georgien Wybenga,
Badgastenkerkje,
Julianaweg 75, Wijk aan Zee
Vrijdag 19 mei, 26 mei, 2 juni

20.00 -22.00 uur
Ervaring niet nodig
Vrije bijdrage

In de workshop gaan we luisteren naar en spelen met klanken, we verkennen en ervaren de kracht van de eigen stem, aarding met de stem, klanklijnen naar het hart, aangeraakt worden met lichaam en ziel, voeding ophalen van verre herinneringen.

Klankhealing is een oeroude manier om verstoring in mens en samenleving te herstellen die eeuwen teruggaat in de tijd van de sjamanen, medicijnmensen en maraboe’s wereldwijd. Om eens te horen hoe eenvoudig het eigenlijk is en beschikbaar voor iedereen die voorbij de ratio wil gaan verkennen.

Leren door ervaren, dat is de manier van de oude volken, met de ervaring komt je ontwikkeling in een stroom en juist doorstroming is het begin van alle herstel, op alle niveaus. Je hoeft het niet te begrijpen, de ervaring laat je zien hoe het werkt.

Zeker ook gaan we oefenen met sjamanistische instrumenten zoals trommel, ratel en klankschalen. Zuiver op basis van het ervaren van de verschillende trillingen.

Zoals Carlos Castaneda zei :

Instruments are extensions of our senses
Our senses are capable of everything
They can detect everything we are surrounded by
If we are able to see, we could witness fields of energy.