WIJK AAN ZEE – Op zondag 20 november is er om 10:00 uur koffie, thee met wat lekkers in het Badgastenkerkje. Om 10.30 uur leest Dorien het eerste verhaaltje van Toon Tellegen voor. Bij geschikt weer maken we een kleine wandeling ( ongeveer 1 km) in het Gaasterbos achter het kerkje, bij storm, koude of regen vindt het voorlezen plaats in het warme kerkje. U bent welkom zonder reserveren. Voor alle leeftijden.

Wandelen in het Gaasterbos met korte verhaaltjes en muziek

Tijdens de wandeling wordt er regelmatig gestopt op een fijne plek om naar een kleine, bijzondere gebeurtenis uit het leven van eekhoorn, mier en kikker  te luisteren. Jan-Paul omlijst de verhaaltjes met belletjes muziek.  Om 11.30 uur zijn we weer terug in het kerkje.

Wie wil kan aansluitend in het kerkje aanschuiven bij het klankschalenconcert dat begint om 12:00.

De wandeling gaat over een schelpenpad en langs bospaden.
Tarief: vrije bijdrage na afloop
Locatie: Badgastenkerkje
Julianaweg 75
1949AP Wijk aan Zee


Het voorlezen gaat door. Bij geschikt weer gaan we naar buiten, met regen of storm blijven we in het kerkje. Voor alle leeftijden.

Meer over het Wijk aan Zeese Gaasterbos