WIJK AAN ZEE – Heb je interesse in de mogelijke oorzaken van migraine en ben je benieuwd hoe je een migraineaanval zo snel mogelijk kunt stoppen of voorkomen? Lida Schelwald-van der Kley neemt je op 25 september mee op een zoektocht naar oorzaken en oplossingen voor migraine. Wist je dat je met bepaalde voeding, vitamines, supplementen en leefstijlverandering het tij kunt keren en migraine bijna volledig uit je leven kunt bannen? De wetenschap van de methodiek zal op een heldere, voor ieder begrijpelijke manier worden besproken. Na afloop is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Welkom zonder reserveren. Deelnemen is op basis van een vrije donatie na de lezing.

Lezing ‘Migraine, van aanval tot aanpak’ met drs. Lida Schelwald-van der Kley.
Zondag 25 september, 12.00 +/-13.30, Badgastenkerkje, Julianaweg 75, Wijk aan Zee. Voor mensen die op een natuurlijke manier hun migraineklachten willen verminderen, voor voedingsdeskundigen en overige geïnteresseerden. Vrije donatie na afloop, deur open vanaf 11:30, er is biologische thee en koffie, zorg dat je om 11:45 binnen bent.

“Opgeleid als bioloog heb ik me in de loop van de jaren verder verdiept in de relatie tussen gezondheid, voeding en milieufactoren. Graag deel ik mijn kennis en expertise met diegenen die informatie zoeken om hun gezondheid op een natuurlijke manier te verbeteren”.

Lida en haar zus Anne van der Kley hebben al veel baat gehad bij dit wetenschappelijk onderbouwde ‘migraine-dieet’ en ze gunnen het anderen ook hier hun voordeel mee te doen. Samen schreven zij als ervaringsdeskundigen het boek ‘Migraine van aanval tot aanpak’.

Het boek is ter plekke verkrijgbaar voor 14,95 euro.

Het boek bestellen bij bol.com 18,90 euro.

Zodat jij straks ook kunt zeggen: migraine speelt geen hoofdrol meer in mijn leven

Het klinkt tegenstrijdig, maar onderzoek heeft uitgewezen dat hoe minder pijnmedicatie je slikt, hoe kleiner de kans op migraineaanvallen, inclusief vervelende bijwerkingen. Hier hebben we dus een eerste interventiestrategie te pakken, namelijk: minder medicatie = minder migraine.

Na het lezen van vele onderzoeken en publicaties is het ons duidelijk geworden dat er ook onder wetenschappers een trend is te zien om bij de bron te beginnen, en te zoeken naar natuurlijke alternatieven voor medicijnen. Daaruit zijn, naast meer adequate medicijnen, ook nieuwe natuurlijke middelen naar voren gekomen die evenzeer blijken te werken.

We hopen van harte dat jullie je voordeel doen met de informatie in dit boek en de voedings – en leefstijladviezen die we erin beschreven hebben. Zodat ook ieder van jullie straks kan zeggen: migraine speelt geen hoofdrol meer in mijn leven.