WIJK AAN ZEE : IMMIX vocal ensemble repeteert momenteel in Wijk aan Zee en geeft zaterdagmiddag een optreden in het Badgastenkerkje. IMMIX is een collectief van 9 jonge artiesten, ontstaan tijdens het talentprogramma van het Nederlands Kamerkoor. Het idee is om 7 of 8 stukken te zingen met wellicht ook een improvisatie.

IMMIX Vocal Ensemble zaterdag 23 juli, 16:00 – 16:30
Badgastenkerkje, Julianaweg 75, Wijk aan Zee
Zingt stukken van de voorstelling METAMOORFOSE (zie hieronder)

Deur open15:45, Be here at kwart voor vier!
Entree: vrije donatie

Kracht van harmonie en samenzang

Bij IMMIX VOCAL ENSEMBLE geloven we in de kracht van harmonie en ensemblezang. Gezien we leven in een samenleving die snakt naar verbinding, overspoeld door crises, zien wij een urgent en breed potentieel voor deze kunstvorm. Wij ervaren dat ensemblezang, door haar harmonie en schoonheid, diverse krachten in zich heeft, van kalmeren en helen tot inspireren en mensen samenbrengen.

Over de voorstelling METAMOORFOSE

METAMOORFOSE is een prikkel- en geluidsarm theatraal concert over het omgaan met een ongrijpbare verandering. In samenwerking met diverse zorg- en culturele instanties wordt met METAMOORFOSE een voorstelling voor prikkel-gevoelige mensen – en mensen met hyperacusis in het bijzonder geboden.

Hoe verwoord je iets waar geen woorden voor zijn? Hoe kun je aanwijzen wat onzichtbaar is? Hoe ga je om met een grote, onzichtbare verandering waar je zelf geen grip op kunt krijgen?

In vijf monologen en vijf gezongen muziekstukken wordt een antwoord op deze vragen gezocht.

NKK NXT 20/21 (Immix): BLOOM – A Sequence of Gatherings

IMMIX en Wende

Als onderdeel van het NKK-NXT traineeship werkt Immix Vocal Ensemble mee aan de nieuwe voorstelling van Wende. Gedurende het maakproces van de voorstelling De Wildernis ontwikkelt het ensemble zich op die manier niet alleen als een hechte groep ensemblezangers, maar ook als performers in een theatraal popconcert.