Op zondagmiddag 15 mei speelt Frank Boske de voorstelling ‘De Mazzel van Pech’ in het Badgastenkerkje. De voormalige fotograaf uit Castricum heeft leren leven met zijn slechtziendheid en geeft workshops en interactieve lezingen waarin hij anderen inspireert met zijn eigen levensverhaal. “Mijn talent om mensen te ‘zien’ en te portretteren zoals ze zijn zit meer in voelen dan in zien”.

Reserveren Frank Boske ‘De Mazzel van Pech’ zondag 15 mei 2022

Met zijn anekdotes in ‘De Mazzel Van Pech’ vertelt Frank dat kwetsbaarheid, onvermogen en afhankelijkheid geen schande is. ,,Als je daarvoor durft uit te komen en dat kunt accepteren, kun je een ander laten excelleren. Dat inzicht is heel waardevol.” Frank schetst een sessie met een man die al maandenlang thuiszat met een burn-out. ,,Naderhand kwam hij naar me toe en zei: Frank, hou op hoor, ik heb buikpijn van het lachen. Het lijkt wel een cabaretvoorstelling. Daar doe ik het voor.”

Door wat mij is overkomen zeggen mensen: Frank, je hebt een verhaal. Dat deel ik nu.

Zondag 15 mei, 12:00
Badgastenkerkje, Julianaweg 75, Wijk aan Zee
Entree: geen verplichting, wel vrijheid om een bijdrage terug te geven
Inloop vanaf 11:30

Engelen en duivels, tekening van M.C. Escher