WIJK AAN ZEE – Op zondag 18 juli om 12 uur spelen Visser & Folmer in het Badgastenkerkje. Heerlijk genieten van akoestische muziek gespeeld door twee  markante maestro’s op de gitaar. De Egmondse gitaarbouwer Piet Visser en bassist Woody Folmer laten zich inspireren door de klankrijkdom van de akoestische gitaar, de 12-snarige gitaar, de basgitaar en Fretless Bass.

Badgastenkerkje, Julianaweg 75, Wijk aan Zee
Er wordt geen entree geheven, vrije bijdrage na afloop welkom
Inloop vanaf 11:30

Reserveren Visser en Folmer 18 juli 2021


Folmer baste in tal van bands waaronder Boystown, Roberto Jacketti, Double- Use, Wieb Zigtema, Hurryman en de Piet Visserband. Geliefd zijn zijn specifieke licks op de fretloze bas.  Daarnaast is Wout een begenadigd fotograaf Piet Visser repareert, onderhoudt en bouwt gitaren.  Zijn werkplaats, een piepklein schuurtje in Egmond aan Zee, is een begrip voor vele gitaristen binnen- en buiten Noord Holland.

Er worden eigen, sfeervolle instrumentale composities, akoestisch gespeeld, waarin de gitaar en bas samensmelten tot bijna één instrument, waaruit een sterk eigen geluid groeit.

Zo zijn er Impressionistisch en dromerig klinkende stukken als “Vennewater”, het speelse “Pete’s Garden” , Tango achtige stukken en stukken waarin de blues achtergrond van Visser en Folmer terug te horen zijn.

De liefde voor muziek en speelplezier staat voorop, en de heren delen dit graag met het publiek.